Aukciós kiállítás a Pintér Antik termeiben
2008. május 12. írta: golovics

Aukciós kiállítás a Pintér Antik termeiben

A 8. Műgyűjtők Éjszakájának egyik érdekessége volt a Pintér Antik termeiben rendezett aukciós kiállítás. Az anyagot az Erdész & Fiai adta.
Ez az aukció, a vállalkozás második árverése. Az aukció maga május 10-én szombaton, közvetlenül az ünnepekbe belenyúlva a Néprajzi Múzeum aulájában volt.

Azt leszögezhetjük, hogy az aukció sikeres volt, hiszen nyílván nagyobb volt az árbevétele az aukciósháznak, mint a kiadása.
Beszéltek is róla, sajtója is szépen van, tehát a marketingjének is volt hatása.
Azokra a kérdésekre, azonban, hogy valóban ilyen szép e a helyzet már csak akkor kapjuk meg aválaszokat, ha felteszünk egy csomó más kérdést is.

 Milyen az elkelt és visszamaradt művek aránya?

Milyen licitálási hajlandóság mutatkozott az aukción?

Milyen szakmai hozadéka van az aukciónak?

Mi is a szakmai koncepció és startégia?

Milyen marketing eredménye van a bevezetésnek és a szombati árverésnek?

A válaszokat és a részletes elemzést a műkincs.com 30. hírlevelében olvashatja. Ha kíváncsi a válaszokra, iratkozzon fel az alábbi linken!

Kattintson ide!



A bejegyzés trackback címe:

https://kiallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr80465162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása