Tibetért
2008. április 08. írta: golovics

Tibetért

A Tibet Napok keretében kortárs magyar képzőművészek 70-80 alkotása érkezett arra a jótékonysági kiállításra és árverésre, amely kedden nyílik a Mono Galériában, az I. kerület Ostrom utca 29. alatt, és az árverés április 16-án, szerdán lesz.
Hendrey Tibor, a Tibetet Segítő Társaság Alapítvány elnöke elmondta az MTI-nek, hogy a képzőművészeti kiállításon olyan művészek vesznek részt, mint például feLugossy László, Kopasz Tamás, Papp Oszkár, ifjabb Würtz Ádám, Silagi, valamint Szato (Szabó Zoltán) fotográfus tibeti témájú képeivel és Bunda János István ugyancsak Tibetről szóló olajfestményeivel.
A kortárs műveket már a kiállítás megnyitója után meg lehet vásárolni, ami megmarad, azt elárverezik - tette hozzá az elnök, aki szerint a befolyó összeget az alapítvány munkájának támogatására fordítják. A Tibetet Segítő Társaság Alapítvány 15 éve működik, és elsősorban a tibetiek emberi jogainak védelmében jár el.

A bejegyzés trackback címe:

https://kiallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr40416602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása