Haraszty István kiállítás a SYMBOL Art Galériában
2008. február 10. írta: golovics

Haraszty István kiállítás a SYMBOL Art Galériában

A történet úgy kezdődött, mint bármelyik másik kiállításé. Jött a művésztől egy meghívó. Íme:
A Symbol Art Galéria és Haraszty István tisztelettel meghívja Önt és kedves családját Édeske, Haraszty István szobrászművész kiállításának megnyitójára.
2008. február 6-án, szerdán, 18 órára.
A kiállítást megnyitja: Wehner Tibor, művészettörténész
Közreműködik: Tolcsvay László, zeneszerző-előadóművész
SYMBOL ART GALÉRIA, H-1036 Budapest, Bécsi út 56.
A folytatás, maga a megnyitó nagyon személyes és családias hangulatú volt. Az épület, is fantasztikus, a kiállítóhely is teljesen korrekt és immár 2008. február 6-tól Haraszty István neve fémjelzi a galériát.
Nem szokás élő művészről galériát, utcát, teret stb. elnevezni, de most ez történt.
Úgy gondolom teljesen jogosan és megérdemelten, hiszen Haraszty István olyan emblematikus alkotó hazánkban, s persze nem csak itthon, hogy méltán megérdemelte ezt a nagyszerű gesztust a galéria alapítójától.
A megnyitó Tolcsvay László 68 című, nem kevésbé emblematikus számával kezdődött, majd Wehner Tibor "Mindig precíz és pontos" megnyitó szövegével folytatódott. (folyt köv.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kiallitas.blog.hu/api/trackback/id/tr80334295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása